Wie zijn wij

C&D Hoveniers is een fris hoveniersbedrijf dat een ruime kennis van de hedendaagse trends bezit. Wij leveren alleen maatwerk.  Uw tuin is onze zorg.  Onze diensten staan dan ook volledig afgesteld op uw wensen.

 

Waar wij voor staan

C&D is een jong hoveniersbedrijf dat zich onderscheid door de klant van A tot Z  te betrekken. Van het ontwerp tot oplevering.  Ook bieden we aan om de gekozen planten in een 3D ontwerp te presenteren. Zo krijgt u als klant ook een goed beeld van hoe het er ongeveer uit komt te zien.

Wij staan ook voor groen en duurzaam, daarom  is hergebruik van vele materialen mogelijk en werken wij enkel met FSC gecertificeerd hout.

 

+ Van A tot Z klant betrekking

+ Tuinontwerp in 3D

+ Beplantingsplan

+ Lichtplan

+ Water irrigatie plan

+ Bouwmaterialen met keurmerk

+ Garantie op o.a.  beplanting, bestrating en houtbouw  

 

Hergebruik

Het hergebruiken van uw eigen materialen is bij ons mogelijk. U kunt tegels, stenen, opsluitbanden, kunststof, metalen, hout en zelfs planten hergebruiken. Heeft u zelf geen idee of u materialen bezit dat hergebruikt kan worden? C&D komt graag vrijblijvend bij u langs om te inventariseren. Wij komen met creatieve ideeën en kunnen u dit presenteren door middel van een vrijblijvend ontwerp.