Wie zijn wij

C&D Hoveniers is een fris hoveniersbedrijf dat een ruime kennis van de hedendaagse trends bezit. Wij leveren alleen maatwerk.  Uw tuin is onze zorg.  Onze diensten staan dan ook volledig afgesteld op uw wensen.

 

Waar wij voor staan

C&D is een jong hoveniersbedrijf dan zich onderscheid tot de concurrent door bijna volledig elektrisch te kunnen zijn.  Ook kunnen wij volledig op brandstof werken . C&D kan een minimum aan fossiele brandstof aangedreven machines gebruiken. Wij staan voor groen en duurzaam, daarom werken wij met elektrische en brandstof aangedreven machines en FSC gecertificeerd hout. Duurzaam door is dan ook onze moto. U kunt bij ons de keuze maken welke machines wij gaan gebruiken.

+ Bijna volledig elektrisch

+ Volledig op brandstof

+ Bouwmaterialen met keurmerk

+ Garantie

 

Hergebruik

Het hergebruiken van uw eigen materialen is bij ons mogelijk. U kunt tegels, stenen, opsluitbanden, kunststof, metalen, hout en zelfs planten hergebruiken. Heeft u zelf geen idee of u materialen bezit dat hergebruikt kan worden? C&D komt graag vrijblijvend bij u langs om te inventariseren. Wij komen met creatieve ideeën en kunnen u dit presenteren door middel van een vrijblijvend ontwerp.