Tuinonderhoud

Wilt u uw tuinonderhoud uithanden geven of wilt u dit volgens een strak schema laten uitvoeren. Wij kunnen dit vakkundig voor u doen. Uw tuin is onze zorg.

Ieder tuin heeft onderhoud nodig, zoals bladruimen, onkruid verwijderen en snoeien zijn belangrijke werkzaamheden om goed het groeiseizoen in te gaan. Heeft u zelf geen groene vingers dan neemt C&D deze taak graag van u over. Wij werken volgens afspraak, strak, netjes en vakkundig. 

Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinontwerp

We kennen het allemaal. Een idee hebben voor de tuin, maar er geen beeld bij kunnen krijgen. C&D helpt u graag verder om een beeldvormig te realiseren met en 2D of 3D ontwerp. We kijken graag verder met verschillende mogelijkheden in het ontwerpen. Hergebruik van uw eigen materialen is mogelijk.

Wij ontwerpen naar wens d.m.v. computersoftware getekend. Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinaanleg

Is uw tuin toe aan vernieuwing of een renovatie, wij helpen u graag verder met het verwezenlijken van uw wensen.

Heeft u zelf een ontwerp en bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf die uw tuin kan aanleggen? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Houtbouw

Pergolas, overkappingen, kapschuren of schuttingen kunnen volledig op maat gemaakt worden.  Overkappingen, kapschuren en pergola's kunnen zowel op betonpoeren gemaakt worden en op funderingsbalken van o.a. kunststof of hardhout.  De keuze is aan u en volledig vrijblijvend.

ieder maat is mogelijk en kan volledig naar wens gemaakt worden. stroomaansluiting, internet aansluitingen het is allemaal mogelijk. 

Bestrating

Bestrating bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. Het is dan ook belangrijk een juiste keuze te kunnen maken. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste steen.  Het bestellen en de levering nemen we van u over.

Verzakking

Is uw bestrating verzakt ? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en het achterhalen van de oorzaak. 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie