Tuinontwerp

We kennen het allemaal. Een idee hebben voor de tuin, maar er geen beeld bij kunnen krijgen.. C&D helpt u graag verder om een beeldvormig te realiseren met en 2D of 3D ontwerp. We kijken graag verder met verschillende mogelijkheden in het ontwerpen. Hergebruik van uw eigen materialen is mogelijk.

Wij ontwerpen naar wens.  Een 3D ontwerp  d.m.v. computersoftware of met de hand getekend. voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinonderhoud

Wilt u uw tuinonderhoud uithanden geven of wilt u dit volgens een strak schema laten uitvoeren. Wij kunnen dit vakkundig voor u doen. Uw tuin is onze zorg.

Ieder tuin heeft onderhoud nodig, zoals bladruimen, onkruid verwijderen en snoeien zijn belangrijke werkzaamheden om goed het groeiseizoen in te gaan. Heeft u zelf geen groene vingers dan neemt C&D deze taak graag van u over. Wij werken volgens afspraak, strak, netjes en vakkundig. 

Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Bestrating

Is uw bestrating verzakt of wilt u graag iets nieuws? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Ook staan wij open voor hergebruik van uw bestrating. Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijken we naar de mogelijkheden.

Tuinaanleg

Is uw tuin toe aan vernieuwing of een renovatie, wij helpen u graag verder met het verwezenlijken van uw wensen.

Heeft u zelf een ontwerp en bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf die uw tuin kan aanleggen? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Houtbouw

Pergolas, overkappingen, kapschuren of schuttingen kunnen volledig op maat gemaakt worden.  Overkappingen, kapschuren en pergola's kunnen op betonpoeren gemaakt worden . Overkappingen en kapschuren kunnen ook op funderingsbalken geplaatst worden.  De keuze is aan u en volledig vrijblijvend.

ieder maat is mogelijk en kan volledig naar wens gemaakt worden. stroomaansluiting, internet aansluitingen het is allemaal mogelijk. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie